Reiniging/cleaning

De kracht van ContratEch komt in zicht bij het selecteren van oplossingen voor uw problemen op het gebied van cleaning. Wij garanderen de reiniging (met 100%-schoon-garantie) bij elke tank, vessel, reactor, mixer of procesfabriek ongeacht type, grootte of toepassing.

Om u de beste kwaliteit te kunnen bieden, toegespitst op uw situatie, zoeken wij uit allerlei producten en bij allerlei fabrikanten het juiste product. Alleen daar willen wij onze naam aan verbinden.

R.CIP

Tankwasmachines

Roterende sproeibollen

Vaste sproeibollen

De eerste én enige CIP machine die een perfect reproduceerbaar en verifiëerbaar reinigingsresultaat biedt. Door R.CIP zijn 'normale' reinigingsproblemen zoals vuil in dode hoeken helemaal verdwenen. 

Lees meer

TCM's reinigen door middel van een reinigingspatroon de tankwanden met horizontale en verticale jets. Tank Cleaning Machines zijn nodig voor lastige reinigingsproblemen.

Lees meer

Roterende sproeibollen zijn superieur boven hun vaste broertje. Door de rotatie en de daarbijbehorende impact op de tankwand reinigen ze met minder tijd en vloeistof dan de vaste conventionele variant.

Lees meer

Laser geboorde vaste sproeibollen kunnen gefabriceerd worden uit roestvast staal, PTFE of Hastelloyu op uw verzoek. Geleverd met clip-on of schroefdraad.

Lees meer